Project omschrijving

Fah Sai Thaise Kruidenstempel Massage

De Fah Sai Thaise Kruidenstempelmassage zorgt ervoor dat je geest en je lichaam in diepe ontspanning komen. Hierdoor zorgt het ook voor verlichting van spierpijn en spanning. Door de scrubbende werking van de bundels worden de poriën geopend en het lichaam gereinigd. De kruidenstempels optimaliseren de stofwisseling en zorgen ervoor dat de afvalstoffen sneller en gemakkelijker afgevoerd worden. Na de behandeling zal je ook een betere doorbloeding hebben.

  • Activeert de stofwisseling
  • Bevordert de spijsvertering
  • Versterkt het immuunsysteem

De kruidenstempels zijn katoenen buideltjes die worden gevuld met een kruidenmix. Deze kruiden hebben een therapeutische werking. Door het stempelen met deze warme kruidenstempels worden de werkzame kruiden door de poriën opgenomen.

Behalve een zuiveringsbehandeling voor de huid, is dit ook een zeer ontspannende massage, dankzij de toegevoegde warmte van de stempels en de heerlijke geuren die de kruiden verspreiden. Kortom, de kruidenstempelmassage brengt ontspanning, welzijn en genot, en heeft een ontgiftende en vitaliserende werking op lichaam en geest.

Klik hier voor de prijslijst van onze massages of neem contact op voor meer informatie of het maken van een afspraak.